professorat

 

Compartim experiències

Buscar

 lupa png

 

 

3a Trobada Territorial d'Escoles Bressol

Detalls específics

Escola: PROGRAMA EV
Data: 29-05-2018
Nivell educatiu: Escola bressol
Tema: PROGRAMA EV

Resum

La 3a trobada d'Escoles Bressol comptà amb una gran participació i moltes ganes de compartir vivències.

Relat

2018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA01

El passat 5 de maig 38 mestres de les Escoles Bressol del Programa Escoles Verdes de Girona, Catalunya Central, Vallès Oriental i el Maresme es van trobar a l'Escola Bressol El Petit Montgrí de Torroella de Montgrí amb l'objectiu d'intercanviar experiències i mirar com podem fer més forta la seva vinculació amb un territori més sostenible.

L'entorn d'acollida va ser excepcional, les mestres de l'Escola que acollia aquesta III Trobada ens van rebre amb els braços oberts i van fer fàcil allò que semblava difícil. L'ajuntament, a través de la regidora d'Ensenyament, va voler ser-hi present i ens va portar unes pomes de la cooperativa de Torroella, unes pomes km 0!

La jornada va començar amb el relat d'un conte dibuixat, fet que va sorprendre gratament a tots els assistents. El conte servia per emmarcar les jornades. Un conte que ens parlava de com un roure arrelava ben fort a la terra i com d'ella s'alimentava. Un roure que amb el pas del temps perdia majestuositat però guanyava en expertesa, un roure al que li calien les arrels ben assentades per continuar veient passar el temps...

El conte calia acabar-lo... una història que demanava als assistents que reflexionessin sobre les primeres etapes de la vida i de la seva importància per generar complicitats cap a la sostenibilitat, és a dir, com podíem arrelar els primers aprenentatges a favor de la sostenibilitat i d'uns valors que fessin créixer els nostres infants en un món més sostenible, igualitari i solidari.

RECULL D'IMATGES

pdfRESUM-TROBADA-EB_2018V3.pdf

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar