Imprimir aquesta pàgina

El pati que volem!

Creat: Dimecres, 26 Juliol 2017 10:33
Escrit per 
  • Nivell educatiu: Primària
Publicat a: Patis
Llegit 5102 vegades

Un projecte de participació col·lectiva sorgit del debat entre mestres, pares i alumnes, des d'òptiques diferents però complementàries. Què ens agrada i què no del pati, què podem millorar, què necessitem o què ens agradaria. Tot és important. Des de la necessitat d'una ombra fins a la il·lusió de construir una cabana.
Així va néixer la idea de crear un projecte comú. Començant de zero, amb la participació de tota la comunitat educativa, des dels nens fins als pares, passant pels professors. Sense idees preestablertes, ni partides econòmiques, ni recursos. I sense saber quina resposta tindria.
Una de les experiències feta per una escola verda que ha esdevingut un referent per altres escoles és el treball que han fet l'escola Colònia Güell.
Com que tenen molt ben explicat en el seu web i facebook el treball que han fet, amb una veritable implicació de tota la comunitat educativa del centre, i també hi ha col·laborat l'ajuntament, la notícia pot ser d'interès per als tècnics d'ajuntaments que vulguin promoure-ho entre les escoles dels seus municipis.

Cliqueu aquí!

Valorar aquest article
(0 vots)
Enrere