Què fem a l'escola?

Buscar

 lupa png

 

 

Els Tresors del camí fluvial

Detalls específics

Comarca Vallès Oriental
Escola Mogent
Nivell educatiu Primària-Secundària
Tema Medi natural
Data 2019-08-06

Resum

Els alumnes de Montornès compartim projecte!

Notícia

IMG 20190523 103751

Aquest curs 2018-19, els alumnes de l'Escola Mogent i de l'Institut Vinyes Velles de Montornès del Vallès hem compartit un projecte: ELS TRESORS DEL CAMÍ FLUVIAL.

Aquesta activitat va sorgir de la proposta que va fer l'Escola Mogent a l'Institut a l'inici de curs per fer quelcom conjuntament, ja que que som les 2 Escoles Verdes del municipi.

Aquella proposta va ser entomada per la Comissió Verda i després d'unes quantes reunions intercentres i internes es va acabar traduint en 6 activitats de coneixement de l'entorn, a l'entorn, d'una manera lúdica, dirigida a alumnat de 2n de primària, 4 de les quals creades per alumnes de 2n ESO de l'optativa "Planeta Terra", 2 de flora i 2 de fauna, i 2 més creades per dos alumnes de 4t ESO al voltant de la Font de Santa Caterina i del pont actual que connecta amb Montmeló.

En el tram final d'aquest procés, fins i tot es van acabar unint l'alumnat de l'optativa TIC de 4t, que van aplicar els coneixements adquirits per fer un reportatge fotogràfic per immortalitzar una activitat d'aprenentatge de quilòmetre zero, de convivència i de treball en equip entre els alumne si el professorat dels dos centres. Moltes gràcies a tots els que heu contribuït amb el vostre gra de sorra o la vostra platja :)

A més, aquell dia Vallès Visió va venir a gravar imatges i entrevistes que s'han traduït en la següent emissió:

https://www.vallesvisio.cat/alumnes-de-dos-centres-educatius-de-montornes-aprenen-a-traves-de-lentorn-natural-del-riu/

També tenim disponible una galeria d'imatges: GALERIA

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar