capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

25 anys d'Escoles Verdes!

Detalls específics

Resum

Notícia

 Captura de pantalla 2023 09 25 a les 12.04.54

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes. La campanya s’inicia a mitjans de juny de 2023 i es desenvoluparà al llarg de tot el curs 2023/24 fins al juny de 2024, quan tindrà lloc la Festa de Cloenda.

Cada trimestre es presentaran 8 propostes d’accions per dur a terme amb l’alumnat i la comunitat educativa dels centres adscrits. D’aquesta manera, al llarg del curs es podran realitzar fins a 24 accions. A totes aquestes, s’hi afegirà una 25a que serà la Festa de Cloenda, on tots els centres que formen la Xarxa estaran convidats a participar-hi.

Les accions plantejades es divideixen en cinc categories diferents: Fer-ne ressò, Compartir, Fer Xarxa, Aprendre i Celebrar. Es poden dur a terme tantes accions com es desitgin i divulgar-les amb les etiquetes #EscolesVerdes25 #ActuaX25. Podeu seguir el programa a través del compte d’Instagram @escoles_verdes i de Twitter @escolesverdes.

Ara mateix ja tenim la web del 25è aniversari actualitzada amb la proposta d’actuacions per tot el 1r trimestre!

https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/educacio_i_sostenibilitat/educacio_per_a_la_sostenibilitat/escoles_verdes/actua-x-25/

I de fet el butlletí electrònic d’Escoles Verdes d’aquest mes és un monogràfic sobre la celebració dels 25 anys.

https://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/butlleti-escoles-verdes

A les comissions de seguiment que farem durant el mes de novembre us ho explicarem amb més detall i us animem a mirar-vos-ho i a participar en alguna de les 25 propostes!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar